Over ons

Het VacatureLab is dé plek voor iedereen die zijn vacatures en zijn vacature-website wil verbeteren. We doen dat met slimme tools en heldere instructies. Omdat niet alles in zelflerende algoritmes en meetbare eenheden is te vangen vullen we het lab-gedeelte aan met checklists, een heldere vraagbaak en gast-bijdragen.

VacatureLab

We doen dit omdat we er in geloven. Omdat we toekomst zien in betere matches tussen jouw organisatie en daarbij passende collega’s. We gaan al bijna zo lang mee als het internet zelf. Het ontsluiten en delen van informatie, het aanboren van inspiratie en het realiseren van betrouwbare software zit in onze genen.

Met onze opdrachtgevers bouwen we aan een sterker en groeiend VacatureLab. Door de bijdragen van dagelijkse gebruikers wordt het zelflerende systeem steeds beter. Door de input van jou en je collega-recruiters krijg je steeds meer inzicht in jouw eigen vacatures.

Wil je zelf bijdragen aan het VacatureLab of het netwerk of heb je ideeën voor verbeteringen of aanvullingen, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Vitaal, krachtig en op innovatie gericht

We zijn een op kwaliteit en innovatie gericht technologiebedrijf, gevestigd in
's-Hertogenbosch. Met het VacatureLab willen we een bijdrage leveren aan het vereenvoudigen en verbeteren van het proces om te komen tot een succesvolle vacature.

We streven in meerdere opzichten naar duurzaamheid. We zijn voor duurzame relaties, zowel met onze medewerkers als met onze opdrachtgevers. We proberen de negatieve gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu te beperken.

Tuesday Multimedia

VacatureLab is een onderdeel van Tuesday Multimedia. Tuesday bedient opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, zorg & welzijn, cultuur en diverse overheden door heel Nederland. Tuesday is onder andere verantwoordelijk voor het landelijke vacture-platform ontdekvacaturesinzorgenwelzijn.nl en bedient met de Tuesday vacature-API een groot aantal opdrachtgevers in zorg- en welzijn. Tuesday bestaat sinds 1995.

Tuesday Multimedia
Vivaldistraat 6
5216 EL 's-Hertogenbosch
073 - 624 00 50
info@tuesday.nl
www.tuesday.nl

KvK.: 16067598